Palvelu:
Kansainväliset Puhelut:
Ota yhteyttä
Erikoistarjous - Tuotteet PARAS HINTA
Erikoistarjous - Tuotteet
PARAS HINTA

Erikoistarjous Metformiinin
Osta nyt
metformin
Kokonaismäärä € 0.00
Tilauksesi 0 kohteita
Kokonaismäärä
€ 0.00
Tilauksesi
0 kohteita

TARKISTA

Osta Metformin Online

Metformiini on tunnettu tehokas lääke, jota käytetään diabeteksen hoidossa. Tarkista, miten se toimii ja miten se on tarpeen ottaa lääkkeen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Metformiini on biguanidin kanssa antihyperglycemic vaikutus. Se vähentää sekä taustalla oleva glukoosi tasolla, ja glukoosi tasolla vanavedessä syöminen veren plasmassa. Se ei vierailusi on mahdollisimman onnistunut insuliinin vastuuvapauden ja ei aiheuttaa hypoglycemic vaikutus.

Metformin

Geneeristen Metformiinin

Osta nyt

Metformiini Diabeteksen Hoitoon

Lyhyesti huumeiden geneeristen Metformiinin (Bagomet, Gliformin, Glucophage, Metfogamma) Metformiinihydrokloridi - huumeiden suunniteltu diabeteksen hoitoon ja alttius siihen. Lääke alentaa kolesterolia ja verensokeria. Haittavaikutus lääkkeen on sen kyky vähentää painoa. Riittävät yksilöintitiedot ja sovellus, se on vähintään sivuvaikutuksia. Mutta tässä tapauksessa lääke Metformiinin vähiten terveydelle vaarallinen, toisin kuin muut tunnetut "rasvaa tappio". Ongelma on, että itse nimittää itsensä lääke, monet täysin unohtaa tämä pieni, mutta tiukka ehto metformiinin turvallisuutta.

Miten Metformiinin Työtä?

Metformiini vaikuttaa kolmella eri tavalla:

  • ohjeita vähenevä glukoosi sukupolven maksassa, koska este glukoneogeneesia ja glykogenolyysiä;
  • parantaa lihasten insuliinin affectability parantamalla ja käyttö hapsut glukoosi;
  • lykkää rinnastaminen glukoosi -, ruoansulatus-maa;
  • metformiini virkistää solunsisäinen glykogeenin yhdistelmä, jonka jatkona glykogeenin synthetases. Rakentaa liikenteen raja monenlaisia elokuva glukoosin kuljettajaproteiinien (GLUT). Mallin hyödyntäminen metformiinin, potilaan kehon paino on pysynyt vakaana tai huomattavasti vähentynyt. Sen estämättä, mitä vaikuttaa veren glukoosipitoisuutta, metformiini vaikuttaa positiivisesti rasva ruoansulatusta. Kun lääkitystä avuksi annokset, se oli huomannut, että metformiini tuo alas astetta ulos kolesteroli, alhainen paksuus lipoproteiinien ja triglyseridit.

Lääkkeen farmakokinetiikka

Vanavedessä metformiinia, se on täysin investoinut vatsaan liittyvät ruoansulatuskanavan, 20-30% on purkautunut ulosteeseen. Mahdollisuus saapua äärimmäisissä korjaus (T max) on 2,5 tuntia. Biologinen hyötyosuus on noin 50-60%. Ja synkroninen sovellus, säilyttäminen metformiini vähentää ja hieman perääntyy.

Määräraha. Plasman proteiinin rajoittaminen on merkityksetön. Metformiinia tulee punainen verihiutaleet. Äärimmäisissä keskittyä veressä on pienempi kuin veren plasmassa, ja se on tullut sen jälkeen noin samanlainen aika. Punainen verihiutaleet epäilemättä puhua myöhemmin hajonta jaosto. Normaali määrä määräraha (V d) vaihteli 63-276 litraa. Ruoansulatusta. Metformiini poistuu muuttumattomana vuonna pissalle. Ei metaboliitteja on löydetty ihmisiä.

Munuaisten pelivaraa metformiinin on 400 ml/min; tämä osoittaa, että metformiini on purkautunut munuaiskerästen suodatuksen ja lieriön päästöjä. Vanavedessä ottaa osan puoliintumisaika on noin 6,5 tuntia. Jos heikentynyt munuaisten kapasiteetti, munuaisten pelivara pienenee määrin kreatiniini vapautta, ja näin käytettävissä puoliintumisaika laajenee, joka kysyy laajennus plasmassa metformiinin tasoilla.

Kun Metformiini Voi Olla Määrätty?

Tyypin 2 diabetes (ei-insuliinista-alainen) kanssa vajaatoiminta syöminen hoito, hoidon ja liikunnan rutiinia, erityisesti potilailla, joilla on ylipainoisia monoterapiana tai sekoita hoitoon liittyvät muut suun hypoglycemic toimijoiden tai liittyvät insuliini-hoitoon aikuisille.

Monoterapiana tai sekoitus insuliinihoitoa hoitoon lapset yli 10-vuotiaat. Vähentää haittoja diabetes aikuisten potilaiden kanssa lajitella 2 diabetes ja ylipaino, kuten ensimmäinen-line rauhoittaa syöminen hoito hoito kyvyttömyytensä.

Onko Olemassa Mitään Vasta-Aiheet?

  1. Allergia metformiini tai jokin muu osa lääkitystä;
  2. diabeettinen ketoasidoosi, diabeettisen trance kaltainen tila;
  3. munuaisten pettymys tai heikentynyt munuaisten kapasiteetti (kreatiniini vapaus - 60 ml/min,);
  4. intensiivistä olosuhteissa, joissa on vaarana munuaisten murtuneena, esimerkiksi, kuivumisen, vakava vastustamaton vaivoja, tainnuttaa;
  5. voimakas ja loputonta sairauksia, jotka voivat pyytää etenemistä hypoksia:
  6. sydän-tai hengityselinten pettymys, myöhemmin sydänlihaksen paikallinen kuolio, tainnuttaa maksan pettymys, kova viina haittaa, viinan väärinkäyttö.

Muista Metformiinin Glucophage laihtumiseen ja laihtuminen ovat turvallisia vain, jos se toteutetaan valvonnassa lääkärin tai ravitsemusterapeutin, endokrinologian. Kaikissa muissa tapauksissa, voit silti vaarassa myös heikentää terveyttä, seuraavat SUOMI-kansanperinnettä: yksi parannuskeino - toinen raajarikko. Metformiini valmisteet voivat nopeuttaa hapettumista rasvaa, hidastaa synteesi glukoosia merkittävästi vähentää hiilihydraattien imeytymistä ruoansulatuskanavassa. Toinen tärkeä laatua - parantaa glukoosin oton lihasten kudoksia!

Heti aterian jälkeen verensokeri nousee jyrkästi insuliinia tuotetaan. Insuliini aiheuttaa kehon kuluttaa glukoosia, laitat sen rasvan (erityisesti vyötärön alueella). Metformiini ilman reseptiä estää prosessin ja lisää merkittävästi glukoosia suolistossa. Näin ollen, tällainen sivuvaikutus huumeiden kuten löysät ulosteet. Insuliini lisää nälän tunnetta, tämä on myös osa metformiinin auttaa taistelussa.

Voit Yhdistää Metformiinin Käyttöä Muiden Lääkkeiden kanssa?

Voimakas alkoholi päihtymys on liittyvät kanssa laajennettu vaara maitohappoasidoosi, erityisesti tapauksissa, paasto tai seuraavat vähäkalorista ruokavaliota, aivan kuten maksan pettymys. Hoidettaessa metformiinin kanssa, viinaa ja lääkkeitä, jotka sisältävät alkoholia on pidettävä päässä.

Jodia sisältäviä röntgenpositiivinen aineita voi pyytää etenemistä maitohappoasidoosin potilailla, joilla on diabetes mellitus vastaan perusta käytännön munuaisten pettymys. Hyödyntäminen lääkitys pitäisi olla päättynyt ennen tutkimuksia, ja pitäisi ei saa jatkaa aiemmin kuin 48 tuntia tutkimuksen jälkeen hyödyntämällä röntgenpositiivinen aineita ja arviointi, munuaisten kapasiteetti.

Reseptiä, joilla on hyperglykeeminen vaikutus (GCS perus-ja lähellä toimintaa, sympatomimeetit, klooripromatsiini). Se on tärkeää aina näytön aste glukoosi veressä, etenkin kohti aloittaa hoidon. Sen aikana ja päättymisen jälkeen tällainen yhteinen käsittely, se on tärkeää muuttaa osa metformiinin vaikutuksen alaisena glycemia. Diureetit, erityisesti ympyrä diureetit, voi rakentaa vaara maitohappoasidoosi, koska on mahdollista vähentää munuaisten työtä.

Sovellus Kohokohtia

Maitohappoasidoosi on harvinainen mutta vakava aineenvaihdunnan häiriötä, joka voi tapahtua, koska kasautuminen metformiinihydrokloridia. Maitohappoasidoosi tapauksissa on otettu huomioon potilailla, joilla on diabetes mellitus. Hidas kasvu annoksen vähentää sivuvaikutuksia ruoansulatuskanavasta. Suurin suositeltu annos on 2000 mg vuorokaudessa jaettuna 2-3 annokseen.

Iäkkäillä potilailla munuaisten toiminta on heikentynyt, on mahdollista, vuoksi, annosta metformiinin on valittava perustuu munuaisten toiminnan arviointi, joka on suoritettava säännöllisesti (ks. kohta "Ominaisuudet käytä").

Mitä Seurauksia Voi Sinun Kasvot Yliannostuksen?

Kun käytät huumeiden annos 85 g, kehitystä hypoglykemia ei havaittu. Kuitenkin, tässä tapauksessa, maitohappoasidoosin kehittymisestä oli nähtävissä. Jos maitohappoasidoosin kehittymisestä, hoito on lopetettava ja potilas kiireellisesti sairaalahoitoon. Tehokkain toimenpide poistaa laktaatti ja metformiini elimistöstä on hemodialyysi.

Metformiini arvioinnista.
Katsomassa potilaille, kun metformiinin laihtuminen, se voi olla totesi, että useimmat valitukset tule pahoinvointi ensimmäisten 2 - 3 päivän ajan lääkkeen (20%). Jos pahoinvointi on voimakasta, sitten ensimmäisen päivän kuluessa suositeltu päivittäinen annos lääkettä lääkärin olisi vähennettävä puoleen, joka kasvaa vähitellen perille.

Klo 18 - 20% potilaista on havaittu eriasteisia löysät ulosteet. Se on aina seurausta noudattamatta jättäminen matala-carb ruokavalion. Alle 0,1% tapauksista maitohappoasidoosi voi tapahtua nopeasti, punoitus, ihottumat. Tässä tapauksessa vastaanotto on lopetettava, ennen kuin se kuulee lääkäri.

Huomaa, että metformiini voi alentaa kilpirauhasen stimuloiva hormoni potilailla, joilla on kilpirauhasen vajaatoiminta. Miesten vastaanoton aikana vähentää testosteronitasoja.

Keskimäärin ajan 1 Tunti laihtuminen saavuttaa 1,5 - 1,8 prosenttia kokonaispainosta potilaan ennen hoitoa (jollei saavat tarvittavat suositukset). Ihmiset, joilla on valmiste, jossa yhdistyvät vastaanotto intensiivinen aerobinen liikunta (noin 3 tuntia viikossa), tämä luku on kasvanut 3,5 - 5%. 2 - 3%: lla potilaista paino on pysynyt samalla tasolla (tai hieman muuttunut), joka on todennäköisesti johtuu yksilölliset ominaisuudet organismin ja vastoin suosituksia Ottamista.