Service:
Internationella Samtal:
Kontakta oss
Specialerbjudande - Produkter BÄSTA PRIS
Specialerbjudande - Produkter
BÄSTA PRIS

Specialerbjudande Metformin
Köp nu
metformin
Totalt belopp € 0.00
Din beställning 0 artiklar
Totalt belopp
€ 0.00
Din beställning
0 artiklar

IN

Köp Metformin På Nätet

Metformin är väl känt som ett effektivt läkemedel som används vid behandling av diabetes. Kontrollera hur det fungerar och hur det är nödvändigt att ta drogen för att uppnå effekt. Metformin är ett biguanide med en hyperglykemibehandling inverkan. Det minskar både den underliggande glukos och glukos i kölvattnet av att äta i blodplasma. Det spelar ingen stimulera insulin ansvarsfrihet och inte ge upphov till en hypoglykemiska effekten.

Metformin

Generiska Metformin

Köp nu

Metformin för Behandling av Diabetes

Kort om läkemedel generiska Metformin (Bagomet, Gliformin, Glucophage, Metfogamma) Metformin hydroklorid - ett läkemedel avsedda för behandling av diabetes och anlag för det. Läkemedlet sänker kolesterol och blodsocker. En biverkning av läkemedlet är dess förmåga att minska i vikt. Med adekvat beteckning och den tillämpning det har ett minimum av biverkningar. Men i detta fall läkemedlet Metformin minst farligt för hälsan, i motsats till andra kända "fettförbränning". Problemet är att själv utse sig själv drogen, många helt glömma denna lilla men strikta villkor metformin säkerhet.

Hur Gör Metformin Arbete?

Metformin fungerar på tre olika sätt:

  • frågar en som har minskat i glukos generationen i levern på grund av hinder för glukoneogenes och glycogenolysis;
  • förbättrar muskel insulin affectability genom att förbättra spridning och användning av fringe glukos;
  • skjuter upp assimilering av glukos under matsmältningen skrifter;
  • metformin stärker intracellulära glykogen kombination genom att följa upp glykogen synthetases. Bygger transport gränsen för ett brett utbud av film glukostransportörer (GLUT). Med användning av metformin, patientens kroppsvikt stannade stabil eller respektabelt minskat. Trots att påverka blodsockernivåerna, metformin positivt påverkar lipid matsmältningen. När man tar medicinen i bra doser, det märktes att metformin sänker grader av alla ut-kolesterol, lågt tjocklek lipoproteiner och triglycerider.

Farmakokinetik av Läkemedlet

I kölvattnet av att ta metformin, det är helt investerat i magen relaterade tarmkanalen, 20-30% utsöndras i avföring. En möjlighet att komma fram till de mest extrema fixering (T-max) - 2,5 timmar. Biotillgängligheten är ca 50-60%. Med en synkron ansökan, lagring av metformin minskar och lite backar.

Anslag. Plasma protein som begränsar är obetydlig. Metformin träder röda blodplättar. De mest extrema fokus i blodet är lägre än i blodplasma, och det har kommit till efter ca en liknande tid. Röda blodplättar ingen tvekan om att tala till en senare spridning kammaren. Den normala volymen av anslag (V d) varierar från 63-276 liter. Matsmältningen. Metformin utsöndras oförändrat i kissa. Inga metaboliter har påträffats i människor.

Renal utrymme för metformin är 400 ml/min; detta visar metformin utsöndras via glomerulär filtration och cylindriska utsläpp. I kölvattnet av att ta del halveringstiden är ungefär 6,5 timmar. I händelse av försvagade nedsatt kapacitet, renal utrymme minskar i omfattning till kreatinin frihet, och på detta sätt förfogande half-life expanderar, som en uppmaning till en expansion i plasma metformin nivåer.

Finns Det Några Kontraindikationer?

  1. En allergi till metformin eller till någon annan del av läkemedel.
  2. diabetiker ketoacidosisen, diabetiker trance som stat.
  3. renal besvikelse eller försvagade njurar kapacitet (kreatinin frihet - 60 ml/min);
  4. intensiva förhållanden med risk för att skapa renal förkrosselse, till exempel torkning, allvarliga oemotståndliga krämpor, stun;
  5. intensiv och oändliga lidanden som kan driva utvecklingen av syrebrist:
  6. hjärtat eller respiratoriska besvikelse, senare hjärtinfarkt lokal nekros, stun lever besvikelse, intensiv sprit skada, alkohol missbruk.

Kom ihåg Metformin Glucophage bantning och viktminskning är säkra endast om de tas under överinseende av en läkare eller dietist endokrinolog. I alla andra fall, har du fortfarande riskerar också att undergräva hälsan, efter den USA-folklig tradition: en cure - en annan krympling. Metformin preparat som kan påskynda oxidationen av fett, långsamma syntes av glukos avsevärt minskar absorptionen av kolhydrater i matsmältningssystemet. En annan viktig kvalitet - att förbättra glukosupptaget i musklerna!

Omedelbart efter en måltid glukos i blodet stiger kraftigt, insulin produceras. Insulin orsakar din kropp att konsumera glukos, sätta den i fett (särskilt i midjan område). Metformin utan recept förhindrar processen och betydligt ökar det glukosutnyttjande tarmen. Därför kommer en sådan biverkan av läkemedel som lös avföring. Insulin ökar känslan av hunger, detta är också en del av metformin hjälper till att bekämpa.

Kan Du Kombinera Användningen av Metformin med Andra Mediciner?

Intensiv alkohol berusning är relaterade med en utökad risk för laktacidos, i synnerhet i fall av fasta eller till följd av en låg-kalori diet, precis som med lever besvikelse. Vid behandling med metformin, sprit och mediciner som innehåller sprit borde hållas borta från.

Jod-innehållande röntgentät ämnen som kan bidra till utvecklingen av laktacidos hos patienter med diabetes mellitus mot grunden för det praktiska renal besvikelse. Användningen av läkemedel bör vara avslutade innan de undersökningar och borde inte bli fortsatt förr än 48 timmar efter undersökningen använder röntgentät ämnen och bedömning av nedsatt kapacitet.

Recept som har en hyperglycemic påverkan (GCS av grundläggande och närliggande verksamhet, sympatomimetika, klorpromazin). Det är viktigt att alltid skärm graden av glukos i blodet, särskilt mot början av behandlingen. Under och efter slutet av en sådan gemensam behandling, det är viktigt att ändra den del av metformin under inflytande av glykemi. Diuretika, särskilt cirkel diuretika, kan bygga risk för laktacidos på grund av en eventuell minskning i njure arbete.

Vilka Konsekvenser Kan Du Möter i Fall av Överdosering?

När du använder drogen i en dos av 85 g, utveckling av hypoglykemi har inte observerats. Dock, i detta fall, utveckling av laktacidos observerades. I fråga om utveckling av laktacidos, behandlingen måste avbrytas och patienten akut på sjukhus. Den mest effektiva åtgärden för att ta bort laktat och metformin från kroppen är hemodialys.

Metformin betyg.
Titta på patienter som tar metformin för viktminskning, kan det noteras att de flesta av de klagomål som kommer på illamående under de första 2 - 3 dagar för att ta drogen (20%). Om illamående är stark, då i första dagar från mottagandet av den rekommenderade dagliga dosen av de läkemedel läkaren bör minskas till hälften, för att gradvis öka till destinationen.

Vid 18 - 20% av patienter som observerats i olika grader av lös avföring. Det är alltid en följd av underlåtenhet att följa med low-carb dieter. Mindre än 0,1% av alla fall av laktacidos kan ske snabbt, hudrodnad, hudutslag. I detta fall mottagande bör stoppas innan du rådfråga en läkare.

Observera att metformin kan minska nivån av tyreoideastimulerande hormon hos patienter med hypotyreos. Männen i receptionen period av minskad testosteron nivåer.

I genomsnitt för perioden 1 Timme viktminskning når 1,5 - 1,8% av den totala vikten av patienten före behandling (med förbehåll för att ta emot de rekommendationer som behövs). Människor med förberedelser kombinera reception intensiv aerob träning (cirka 3 timmar i veckan), denna siffra ökade till 3,5 - 5%. I 2 - 3% av patienterna i vikt har legat på samma nivå (eller något), vilket förmodligen beror på att de individuella egenskaperna hos organismen och kränkning Entré rekommendationer.