Service:
Internationale Opkald:
Kontakt os
Særtilbud - Produkter BEDSTE PRIS
Særtilbud - Produkter
BEDSTE PRIS

Særtilbud Metformin
Køb nu
metformin
Samlet beløb Dkk 0,00
Din ordre 0 emner
Samlet beløb
Dkk 0,00
Din ordre
0 emner

CHECK

Købe Metformin Online

Metformin er kendt som et effektivt lægemiddel, der anvendes i behandlingen af diabetes. Check, hvordan det fungerer, og hvordan det er nødvendigt at tage medicin for at opnå den effekt. Metformin er et biguanide med en antihyperglycemic virkning. Det mindsker både den underliggende glukose og glukose i kølvandet af at spise i blod plasma. Det betyder ikke puste nyt liv insulin udledning og ikke forårsager en hypoglykæmiske virkning.

Metformin

Generisk Metformin

Køb nu

Metformin til Behandling af Diabetes

Kort om narkotika generisk Metformin (Bagomet, Gliformin, Glucophage, Metfogamma) Metformin-hydrochlorid - et stof, der er designet til behandling af diabetes og disposition til det. Det stof, sænker kolesterol og blodsukker. En bivirkning af medicinen er dens evne til at reducere vægten. Med passende betegnelse og det program, den har et minimum af bivirkninger. Men i dette tilfælde er det stof Metformin mindst farlige for sundhed, i modsætning til andre kendte "fedt tab". Problemet er, at selv om udnævnelse af sig selv til det stof, mange helt at glemme alt om denne lille, men nøje betingelse metformin sikkerhed.

Hvordan Gør Metformin Arbejde?

Metformin virker på tre forskellige måder:

  • beder en aftagende i glukose generation i leveren på grund af hindring af glukoneogenese og glycogenolyse;
  • forbedrer muskel insulin affectability ved at forbedre udnyttelsen og anvendelsen af personalegoder glucose;
  • udsætter optagelsen af glukose i fordøjelsen skrifter;
  • metformin puster nyt liv intracellulære glykogen kombination ved at følge op på glykogen synthetases. Bygger transport grænse for en bred vifte af film glukose transportører (OVERFLOD). Med udnyttelsen af metformin, patientens kropsvægt opholdt sig stabilt eller respectably formindsket. Til trods for at påvirke blodsukkeret, metformin positivt påvirker lipid fordøjelse. Når du tager medicin i nyttige doser, blev det bemærket, at metformin bringer ned grader af alt ud kolesterol, lav tykkelse lipoproteiner og triglycerider.

Farmakokinetik af Lægemidlet

I kølvandet af metformin, - det er helt investeret i maven relaterede tarmkanalen, 20-30% er afladet, og i ekskrementer. En mulighed for at ankomme på mest ekstreme fiksering (T max) er 2,5 timer. Biotilgængeligheden er ca 50-60%. Med en synkron anvendelse, lagring af metformin mindskes, og lidt bakker ud.

Bevilling. Plasma protein begrænsning er ubetydelig. Metformin træder røde blodplader. Den mest ekstreme fokus i blodet, er lavere end i blodet, plasma -, og det er sket efter ca en lignende tid. Røde blodplader ingen tvivl om at tale med en efterfølgende spredning afdeling. Den normale mængde af bevilling (V d) varierer fra 63-276 liter. Fordøjelsen. Metformin er afladet uændret i tisse. Ingen metabolitter er blevet fundet i mennesker.

Renal spillerum for metformin er 400 ml/min; dette viser, at metformin er udledt af glomerular filtration og cylindriske emission. I kølvandet af at tage del, og halveringstiden er ca 6,5 timer. I tilfælde af svækkede renal kapacitet -, nyre-eller råderum mindskes i omfang, kreatinin frihed, og på denne måde bortskaffelse half-life udvider, som viser en stigning i plasma-metformin niveauer.

Når Metformin Kan Være Ordineret?

Type 2-diabetes mellitus (ikke-insulin-underordnet) med utilstrækkelige spise regimen behandling og motion rutine, især i patienter med overvægt som monoterapi eller mix behandling, der er relateret til andre orale hypoglykæmiske operatører eller i relation til insulin til behandling af voksne.

Som monoterapi eller til at blande i behandling med insulin til behandling af børn over 10 år gamle år. For at mindske gener af diabetes i voksne patienter med sort 2-diabetes og overvægt, som en første linje beroligende medikamenter med at spise regimen behandling uduelighed.

Er Der Nogen Kontraindikationer?

  1. En allergi over for metformin, eller til nogle andre dele af medicin;
  2. diabetisk ketoacidose, diabetisk trance lignende tilstand;
  3. renal skuffelse eller svækkede nedsat kapacitet (kreatinin-frihed - 60 ml/min);
  4. intense betingelser, med fare for at skabe renal brudthed, for eksempel, udtørring, alvorlige uimodståelig lidelser, lam;
  5. intens og uendelige sygdomme, der kan føre til udvikling af hypoksi:
  6. hjertet eller problemer med skuffelse, senere myocardial lokal nekrose, bedøve lever skuffelse, intens spiritus skade, alkohol misbrug.

Husk Metformin Glucophage slankning og vægttab er sikkert kun, hvis der er truffet under tilsyn af en læge eller ernæringsekspert endokrinolog. I alle andre tilfælde, kan du stadig risikere også at underminere sundheden, efter at USA-folkemusik-tradition: en kur - en anden krøbling. Metformin forberedelserne er i stand til at fremskynde oxidation af fedt, langsom syntese af glucose reducerer absorption af kulhydrater i mave-tarmkanalen. En anden vigtig kvalitet - bedre glukoseoptagelse af muskelvæv!

Umiddelbart efter et måltid blodsukkeret stiger kraftigt, insulin, der produceres. Insulin får din krop til at forbruge glukose, sætte det i fedt (især i taljen området). Metformin no prescription forhindrer processen og øger glucose udnyttelse tarmen. Derfor, sådan en bivirkning af medicinen som løs afføring. Insulin øger følelsen af sult, det er også en del af metformin hjælper i kampen.

Kan Du Kombinere Brugen af Metformin med Anden Medicin?

Intens alkohol beruselse er forbundet med en udvidet fare for mælkesyreacidose, især i tilfælde af fastende eller efter en lav-kalorie kost, lige som lever skuffelse. Ved behandling med metformin, spiritus, og medicin, der indeholder alkohol burde holdes væk fra.

Jod-holdige røntgenfaste stoffer, der kan føre til udvikling af mælkesyre acidose hos patienter med diabetes mellitus mod grundlaget for praktisk renal skuffelse. Udnyttelsen af den medicin bør afsluttes, før eksamen, og burde ikke være fortsat hurtigere end 48 timer efter undersøgelsen udnytte røntgenfaste stoffer og vurdering af nedsat kapacitet.

Recepter, der har en hyperglykæmisk virkning (GCS af grundlæggende og i nærheden aktivitet, sympatomimetika, chlorpromazin). Det er vigtigt altid at skærmen graden af glukose i blodet, især mod starten af behandlingen. Under og efter afslutningen af en sådan fælles behandling, er det vigtigt at ændre den del af metformin under indflydelse af glykæmi. Diuretika, især cirkel diuretika, kan bygge fare for mælkesyreacidose på grund af en tænkeligt, at formindskelse i nyre arbejde.

Ansøgning Højdepunkter

Mælkesyre acidose er en sjælden men alvorlig metaboliske gener, der kan ske på grund af kumulation af metformin-hydrochlorid. Mælkesyreacidose tilfælde har været tegnede sig for hos patienter med diabetes mellitus. Langsom stigning i dosis reducerer bivirkninger fra mave-tarmkanalen. Den maksimale anbefalede dosis er 2.000 mg per dag, fordelt på 2-3 doser.

I ældre patienter, nedsat nyrefunktion er derfor muligt, at dosis af metformin skal vælges baseret på en vurdering af nyrefunktion, som skal udføres regelmæssigt (se afsnittet "Funktioner i brug").

Hvilke Konsekvenser Kan Du Står over for i Tilfælde af Overdosering?

Når du bruger stof i en dosis på 85 g, udvikling af hypoglykæmi blev ikke observeret. Men, i dette tilfælde, udvikling af mælkesyre acidose blev observeret. I tilfælde af udvikling af mælkesyre acidose, behandlingen skal stoppes, og patienten er akut indlagt. Den mest effektive foranstaltning til at fjerne laktat og metformin fra kroppen er i hæmodialyse.

Metformin ratings.
Ser patienter, der tager metformin til vægttab, kan det bemærkes, at de fleste af de klager, der kommer på kvalme i de første 2 - 3 dage med at tage medicinen (20%). Hvis kvalme er stærk, så i de første dage efter modtagelsen af den anbefalede daglige dosis af lægemidlet bør lægen være reduceret til det halve, gradvist stigende til destinationen.

På 18 - 20% af de patienter, der er observeret i varierende grader af løs afføring. Det er altid en konsekvens af manglende overholdelse af low-carb diæter. Mindre end 0,1% af alle tilfælde af mælkesyre acidose kan opstå hurtigt, erytem, hud udslæt. I dette tilfælde, receptionen bør stoppes, før konsultere en læge.

Bemærk venligst, at metformin er i stand til at reducere niveauet af thyreoidea stimulerende hormon hos patienter med hypothyroidisme. Mænd i receptionen periode med lavt testosteron niveauer.

Gennemsnitligt for perioden 1 Times vægttab, når 1,5 - 1,8% af den samlede vægt af patient før behandling (med forbehold for at modtage den nødvendige henstillinger). Mennesker med forberedelse kombinere modtagelse intensiv aerob træning (ca 3 timer om ugen), er dette tal er øget til 3,5 - 5%. I 2 - 3% af de patienter, der vægt har ligget på samme niveau (eller ændret en smule), hvilket sandsynligvis skyldes, at de individuelle karakteristika i organismen og den krænkelse Optagelse anbefalinger.